søndag, januar 08, 2006

Home sweet home




Je Je da va en 3 ukers ferie på sørlandet over .Vært en skikkeli deili ferie. E det nån som kan å nyte livet så trur æ vi kommer ganske høyt opp på den lista...Masse go mat og mye familile og venner. Sett masse film, jentekveld me Rakel og Silje (Fantastisk) Hengt masse me Silje og Williamen, dem e bare de beste.Døgnrytme 13/4...Topp. Og trur du ikkje svanan mine fant mæ igjen hehe de kom hver dag og ropte på mæ. Hvis æ gikk forbi brygga utenom å se til dem, så satte de i å gakke eller gjesse eller ka d e no svana gjør. arti å se at de kjenne mæ igjen, når hallvard eller noen andre går til de så freser de.
Det va helt pyton å si hade til Willjammen og Silje på flyplassen, Tassen slengte slengkyss når vi gikk te flyet (smelt smelt),han e jo bare så hæli.huff så kjipt å ikkje bo på samme plass,men har nytt mange kvelder me leking, pizza, digg, film og slækking. Deili.
Men nu e det tilbake på jobb, og Hallvard på skole. blei bare 3 timers søvn i natt, så dagen i dag har bare vært sløving/slafring forran tv og spillt backgammon. Det første vi gjor når vi kom hjem va å ommøbelere, Var hos Håkon broren til Hallvard, og de hadde madrasser forran tv, så d blei et skikkeli digg tvrom. Så nu har vi revet av beina på senga i som står i stua, og flytta tv fra sofagruppa til senga.Annbefales sterkt .
Det va det, nu skal vi prøve å rette opp døgnrytmen........ ye right
Tjin tjin -L-