fredag, januar 13, 2006

Svigers Kliner hele tiden





En typisk måte å hilse på i Nordnorge?
Hva ligger egentlig i uttrykket Nordens Paris?
Hva mener du om det å se foreldre kline?
Si din mening!

-H-

11 Comments:

Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin said...

Æ sei AMEN! Æ e vokst opp med det her og trudd det va sånn temmelig normalt. Men det e vistt itj det..? Koffer e klining forbeholdt unge par? Æ har aldri tvilt på kjærligheten mellom mine foreldre oppi gjennom oppveksten for å sei det sånn og dæm har itj blitt beir med åran. Æ vil OG bli en sånn som gjør ungan min flau over at æ kline med faren dæmmers heile tida:)

11:17 p.m.  
Blogger Øyvind said...

Småkyssing fint, klining litt ekkelt

10:33 p.m.  
Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin said...

Okei æ e villig te å moderer mæ litt..
Klining e itj nå æ har sånn uberlyst te å observer uansett alder på paret. Det bli litt heftig. Men heller foreldre som kline enn foreldre som itj tar i kvarainner!

1:52 p.m.  
Blogger -L&H- said...

ÆÆÆÆÆÆ nu skal d sies slik at der æ kommer fra så like vi ikkje foreldreklining.......
Dette e tatt i bryllupet, greit nok da, men nei takk ikkje no hværdagsunderholdning....
D må jo og fram at ho mamma og han pappa hadde hørt rykter om at morra til Hallvard ikkje turte å kline når de blei oppfordra. Dette ga my parents mer blo på tann, og de va ikkje sein å be. D komiske e jo d at han pappa høre litt dårli på d ene øret, og i alt bråket når alle begynnte å trampe så visste han ikkje egentli koffør de gjor d. Så prøvde noen å forklare han d, men han hørte feil og trodde han måtte kysse svigermor....Mora til Hallvard.
Kunne blitt utroli bra, men kanskje litt pinli, så skjønnte på utrykket hans at han hadde misforstått, og var snar ute og peila han på rett vei...han trakk litt lettere på smilebandet etter d:)
Men e eni me dæ Kristin, ongan mine skal være herda me klining ganske så tili

10:44 p.m.  
Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin said...

Hehe
Ja, neimen om æ gidd å unngå kyss mannen min pga av nån pingle unga..

11:54 p.m.  
Blogger Denise said...

D e ekkelt og feeeeeil! D bi plastglass på bryllupet mitt ska æ førtell dokk! "Eh...trur itj noen hørte plinginga di Linda...no må du sett dæ ned før du søle mer saft på bordet...kan noen send mæ et te stykke Grandis?"

10:45 p.m.  
Blogger Linda Therese S. G. said...

Så synd å si at foreldreklining er ekkelt! Oppfordre heller foreldre til å bevare den delen av livet! Den delen av det å være sammen. Så slipper det å bli bare bleieskift, snørr, tårer, økonomi, bekymringer og alt som verre er! Klining er en privatsak. Noen kliner mer enn andre. Men tror det er litt viktig for å klare å holde sammen jeg!

JA TIL MERE KLINING!!!

Men er jo for så vidt enig i at det er grenser for hva man vil se, både når det gjelder foreldre og villt fremmede folk. Nemlig!

10:12 a.m.  
Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin said...

Takk te LINDA, my hero..

12:43 a.m.  
Blogger Rag said...

det å se foreldrene kline ,kan komme som et sjokk på mange.. særlig hvis du har et noe naivt verdensbilde, og f. eks er nært knyttet til enten mor eller far (ødipus-syndromet i følge pedfolk). men det er bare å åpne opp alle sluser, og ta imot kjærligheten som også drypper ned på kirketjeneren... peace & love!

12:59 a.m.  
Blogger -L&H- said...

Hmm se foreldrene kline, og ta imot kjærligheten som også drypper ned på kirketjeneren........nei vil ikke spille videre på d sitatet

6:14 p.m.  
Blogger -L&H- said...

Denise YOU ROCK.....Bra å få dæ hjem til Norge. Nå ligger Tromsø for dine føtter:)

6:16 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home