torsdag, februar 09, 2006

Home alone 1



Ja ja nu har min deilie gutt reist fra mæ. Det va kjipt, e d muli å bli så avhengig av en søring....Ja e visst d. Men men får se han om ei uka, og da blir d syden og d blir digg. I dag har han og fått jobb på Hi-Fi klubben, intervjuan hadde ikkje begynt, han spurte om han kunne komme før siden han reiser. Og trur du jaggu mæ ikkje han fikk jobben ...Thats my boy. Dette har han drømt lenge om, og dratt meg inn i utallige lydtette rom på de shappen og hørt på masse forskjellige høytaler og lyder osv. Høres egentli helt likt ut for meg, men men d e vest forskjell.

I helga har jeg blitt spurt med til sommerøya for å være leder el no sånt. Det e tre ledera (ene e han Peter fra borgen)som har funne ut at de skal ta me 12 tenåringa ut dit, ikkje no program, men bare være der. Trur det kommer til å bli virkeli bra, bare d at han Peter sku være me va nok til at æ heiv mæ me.
Den mannen er bare en utrolig inspirasjon, han leve så nært til Gud, og oppleve så mye. Æ lengte så å omså bare oppleve litt av d han fortell . Men først og fremst for tenåringan, glede mæ å se ka Gud har satt for helga. Skal være en supernatural school til sommeren , og denne helga var starten på d. Har aldri sett flere blitt berørt av Gud enn når Peter preike, og d gjør han hele tia. 5 min me han gir mæ mer enn mange møter, utroli kult å høre åssen han leve, og alt han oppleve ..Konge..Vi e så vannvitti heldi å få kjenne den virklige Gud, og kunne leve me han i hverdagen. Når verden rundt oss nesten går i oppløsnin i dritt og dritt. Alt skal gjøres til sex, over alt ser man d. Og alt som e synd og bryt ned menneska skal opphøyes. Så e det så bra å vite at vi kjenne en som har vært midt oppi d helt, og vært igjennom alt vi går gjennom, og vunne over alt. Ingen ting djevelen fristet Jesus me falt han for. Og vi kan være lys i livan våres, der vi kan fortelle at det faktisk går ann å ikkje gjøre det alle andre gjør, du er ikkje helt dust hvist du ikkje har hatt sex når du er 18 år, som mange tror, og som median hele tia må gjøre deg oppmerksom på at så og så mange prosent har det. Det e så mye som skal være naturlig, eksprimenter, bli kjent med din seksualitet....Bullshit. Bli kjent me din Gud ,da begynner du å sjønne mer og mer hvem du e, og kem han e.. Mange venter med sex, og tenk så vannvitti kult å si til gutten/ Jenta i ditt liv at du har faktisk ikkje hatt deg med noen. Det e faktisk ikkje vanskeli for en tenåring nå for tia å få sex, bare for å ha gjort d. Da e det jo enda kulere å la vær vil no æ si.....Grunnen til alt dette, hvorfor la vær::::Jo fordi vi har valgt å følge Den Helligste, og da kan vi ikke leve i all dritten, samtidig leve nært Gud..Og tvile sterkt på at han ikkje har peiling når han sir ka som e bra for oss.........
Jaja bare noen tanker som surrer litt i hodet for tia, blir så lei av å se småtassan springe rundt og tabbe sæ ut, og gjør bare livet vanskligere for sæ sjøl, og e helt forvirra ka dem skal tenke,
gjøre, ikkje gjøre osv. når d kommer til sex, porno, selvbilde, venna osv....

"My God knows me, and he loves me even more...Thats my God"
-Linda-

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

amen sister!

12:35 a.m.  
Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin said...

kloke ord kvinne

5:16 a.m.  
Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin said...

grattis te Hallvis forresten

5:17 a.m.  
Blogger Denise said...

Preach it!

10:27 a.m.  
Blogger -L&H- said...

Dette er superbra min skjønne frue!
Peter er en fantastisk mann og en super Jesus-innsprøytning! Digg å møte en mann som lever så nært Gud og som erfarer Han på sånne spennende måter.
Håper vi virkelig kan bli brukt av Gud i dette med å være jordens salt blandt dem vi møter.. Og spesielt når det kommer til å være forbilder for ungdom i deres mange utfordringer!

Love You!

H

8:37 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home